Sunday, February 13, 2011

Nou



MUSETEL & PALMAROSA

INCI (INGREDIENTE): Olea Europaea Oil (ULEI DE MĂSLINE), Cocos Nucifera Oil (ULEI DE COCOS), Elaeis Guineensis Oil (ULEI DE PALMIER), Ricinus Communis Seed Oil (ULEI DE RICIN), Butyrospermum Parkii Fruit (UNT DE SHEA), Aqua (APĂ), Sodium Hydroxide, Ormensis Multicaulis Oil (ULEI ESENTIAL DE MUSETEL), Cymbopogon Martini Oil (ULEI ESENTIAL DE PALMAROSA),
Aniba Rosaeodora Oil (ULEI ESENTIAL DE LEMN DE TRANDAFIR), Montmorillonite (ARGILA ALBASTRA), Activated Charcoal(CARBUNE PULBERE).

Calmeaza. Vindeca. Catifeleaza.
Recomandat tuturor tipurilor de ten, in special cel sensibil, predispus la acnee, sau obosit.

*Uleiul esenţial de Palmarosa este reconfortant şi liniştitor. Poate fi benefic pentru tenul cu probleme şi de asemenea pentru tenul matur. Provine din India şi se extrage din frunze proaspete, prin distilare cu vapori.
Palmarosa este bogata in geraniol, are o compozitie similara cu cea a uleiului esential de trandafir.

Proprietati:
-regenerator al pielii;
-regulator de sebuum;
-rejuvenant al pielii obosite, imbatranite;
-astringent;
-hidratant, drenant;
-parfumant cu note similare esentelor mai rare si scumpe.


Recomandat pentru:
-hidratarea pielii de orice tip;
-redobandirea elasticitatii pielii;
-revitalizarea pielii mature;
-prevenirea imbatranirii precoce a pielii;
-ingrijirea tenului gras sau cuperozic;
-tratamente anticelulitice;
-drenaj limfatic;
-stimularea circulatiei sanguine.


2. CAFEA & ANASON

INCI (INGREDIENTE): Olea Europaea Oil (ULEI DE MĂSLINE), Cocos Nucifera Oil (ULEI DE COCOS), Elaeis Guineensis Oil (ULEI DE PALMIER), Ricinus Communis Seed Oil (ULEI DE RICIN), Butyrospermum Parkii Fruit (UNT DE SHEA), Aqua (APĂ), Sodium Hydroxide, Coffea Arabica Oil (ULEI ESENTIAL DE CAFEA), Illicium Verum (Anise) Oil (ULEI ESENTIAL DE ANASON), Maris Limus(NAMOL DIN MAREA MOARTA) Coffea Arabica (CAFEA MACINATA).


Curata. Echilibreaza. Vitalizeaza.
Recomandat tuturor tipurilor de ten, in special cel gras, obosit, devitalizat.

*Din cele mai vechi timpuri, au fost recunoscute proprietatile vindecatoare ale Marii Moarte. Romanii si evreii din antichitate au construit bai utilizand apa si namolul de pe malurile Marii Moarte. Acum 2000 de ani, istoricul roman Josephus Flavius a scris ca Regele Irod insusi a vizitat Marea Moarta, unde a urmat cateva tratamente si si-a restabilit sanatatea si linistea.
Frumoasa regina Cleopatra era foarte bine informata despre miraculoasele influente ale mineralelor asupra pielii umane si folosea sare si namol de la Marea Moarta pentru a-si recapata tineretea.

Mineralele gasite in Marea Moarta ofera organismului si pielii noastre importante beneficii, ajutand la:
-stabilirea echilibrului si mentinerea nivelului apei si a hidratarii;
-vindecarea tesuturilor pielii;
- prevenirea si vindecarea alergiilor si ofera pielii o suprafata protejata de alergii;
-protejarea impotriva poluantilor externi;
-combaterea toxinelor interne;
-relaxare si calmare.

Multe alergii ale pielii pot fi tratate folosind mineralele de la Marea Moarta. Printre problemele medicale gasite a fi vindecate de aceste minerale sunt psoriazisul, eczemele si eruptiile purulente. Mai mult, tratamentul cu produse de la Marea Moarta, pe langa a vindeca aceste alergii, ofera si o imbunatatire a aspectului exterior si al elasticitatii pielii.

Aceste minerale ajuta foarte mult si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, metabolismului si la relaxarea sistemului nervos. Namolul de la Marea Moarta contine minerale care pot vindeca rani, “trezesc” radacinile parului si elimina dermatitele si matreata.

Acest namol este extras si ambalat, dupa ce s-au indepartat impuritatile. Mineralele din compozitia namolului sunt mineralele de care pielea are nevoie zilnic. Folosind namolul de Marea Moarta veti hrani pielea cu toate mineralele esentiale. Mineralele precum potasiu, magneziu, sodium, bromura si calciu sunt necesare pielii pentru a-si mentine nivelul potrivit de hidratare si catifelare.


Un alt efect puternic al namolului de la Marea Moarta este dat de faptul ca se usuca si extrage toate toxinele din celulele corpului, toxine provenite din alimentatie sau alte obiceiuri zilnice. Lasa pielea complet curata, improspatata si pura dupa infuzia cu minerale.

In acelasi timp ii confera fermitate, ii ofera un tratament anti-imbatranire, lasandu-i un aspect mult mai tanar. Datorita efectului multiplu de exfoliere, curatare si hranire cu minerale esentiale, namolul poate ajuta in tratarea multor afectiuni sau poate doar sa ajute in pastrarea aspectului tanar si sanatos pentru timp indelungat .

(http://www.seacretspa.com/benefits/index.html, http://www.medicina-naturista.ro/cosmetica-naturista/ingrijirea-corpului/sare-si-namol-de-la-marea-moarta.htm)

No comments:

Post a Comment